Revista Tonica, in finala Premiilor Radar de Media la categoria „Cea mai buna revista”

Revista Tonica, in finala Premiilor Radar de Media la categoria „Cea mai buna revista”Suntem fericiti si in acelasi timp onorati sa va anuntam ca Revista Tonica a intrat in finala Premiilor Radar de Media, editia de primavara 2014, la categoria „Cea mai buna revista”. Ne-ati votat in semifinala si iata ca a venit din nou momentul sa ne aratati cat de mult ne apreciati. Asadar… am ajuns in top 10 si va multumim!

Daca va place ceea ce facem cu si pentru voi, daca va place ceea ce scriem cu pasiune si dedicatie, ne puteti vota in continuare pana pe data de 8 martie. Asadar, aproximativ o luna de zile aveti posibilitatea de a va alege preferatul.

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click chiar aici si sa ne votati. Cu ajutorul vostru, vom deveni din ce in ce mai buni… si nu este niciun secret. Decernarea premiilor va avea loc in a doua saptamana a lunii martie. Pentru a ne arata sustinerea voastra, intrati pe platforma Radardemedia.ro!

 

Text: Ruxandra Raica 

februarie 10th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate