Revista Tonica si Zarea te invita la concurs

DSC_4717Revista Tonica, cu ajutorul gamei Zarea v-au pregatit un nou concurs. Pentru ca, de sarbatori, tuturor ne place sa petrecem alaturi de cei dragi, sa ne adunam in jurul mesei imbelsugate si sa ciocnim un pahar, de data aceasta vei putea castiga doua sticle de vin spumant –  Zarea Crystal Collection, respectiv Zarea 100.

Noul design al  etichetei ZAREA Crystal Collection  este realizat dupa primul design original folosit si la 1914 pentru sortimentul Mott Sec Americain. In acea perioada, “Le Gout Americain” – „Gustul American”, un vin spumant, sec, creat de marile case de sampanie la inceputul secolului XX, era in topul preferintelor consumatorilor din America si din Europa.

Pastrand traditia spumantului fermentat in sticla, ZAREA 100  se naste ca incoronare a experientei capatate de-a lungul veacului. Este un spumant delicat, cu gust distinct si cu o perlare fina; este expresia traditiei in producerea de vinuri spumante.

Cum sa fii fericitul/fericita castigator/oare? Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de Facebook Revista TONICA si sa raspunzi la intrebarea: Ce semnifica sarbatorile de Craciun pentru tine?” Cele mai frumoase raspunsuri vor fi alese castigatoare.

SUCCES SI LA MULTI ANI!

Text: Andreea Popescu