Ricky Martin a lansat videoclipul piesei „Vida”, piesa castigatoare a SuperSong

Ricky Martin a lansat videoclipul piesei „Vida”, piesa castigatoare a SuperSongRicky Martin a lansat videoclipul piesei „Vida” care a fost filmat pe parcursul a 3 zile in Rio de Janeiro. In videoclip, Ricky danseaza pe plaja si se incumeta sa incerce cateva miscari “passinho”, dansul specific locuitorilor din Rio, ce deriva din funk.

Videoclipul este regizat de Kátia Lund si Lívia Gama, de la Bossa Nova Films, iar piesa este compusa de Elijah King si produsa de Salaam Remi. “M-am distrat foarte mult calatorind prin Brazilia. Ma simt onorat sa particip in cadrul acestei initiative globale numita «SuperSong» si sa impart cu voi acesta minunata piesa”, a declarat Ricky.

      SuperSong este un proiect important ce a adunat peste 1.600 de piese scrise de artisti aspiranti si de fani ai fotbalului din peste 29 de tari. „Versurile si ritmurile piesei invita pe oricine sa celebreze viata in cel mai simplu mod: soare, energie si distractie. Este vorba despre o viata in care diferentele sunt apreciate cu usurinta si bucurie. Acesta este motivul pentru care Ricky si-a dorit un videoclip simplu si fara coregrafii”, a spus regizorul Katia Lund. Descopera videoclipul piesei chiar aici.

 

Text: Ruxandra Raica