Ricky Martin şi Enrique Iglesias, turneu comun

Artiştii de muzică latino Ricky Martin şi Enrique Iglesias au anunţat că vor ţine un turneu comun în SUA şi Canada.

“Este pentru prima oară când plec în turneu cu cineva”, a declarat Ricky Martin.

“Suntem foarte fericiţi să colaborăm la acest turneu. Este un eveniment special. Este un proiect pe care l-am dorit dintotdeauna să-l facem, vorbim de mulţi ani despre el şi, în sfârşit, se va concretiza “, a spus la rândul său Enrique Iglesias.

Turneul  include 20 de concerte, va începe pe 5 septembrie la Phoenix şi va străbate oraşe ca Los Angeles, Houston, Las Vegas, Toronto, Montreal, New York, Chicago sau Miami. Acesta se va încheia pe 30 octombrie la Atlanta. Biletele pentru aceste concerte vor fi puse la vânzare pe 12 martie, cele early bird fiind disponibile din 10 martie.Ricky Martin

Enrique Martín Morales, cunoscut după numele de scenă Ricky Martin, are 48 de ani şi este un cântăreț latino-pop, actor și activist umanitar portorican, laureat al premiilor Grammy și Latin Grammy. A devenit cunoscut în anii ’80 ca membru al trupei latino de băieți Menudo. Din 1991 devine artist solo.

Cariera lui se întinde de-a lungul a peste trei decenii, timp în care a vândut peste 55 de milioane de albume în întreaga lume.

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias, în vârstă de 44 de ani, este un cântăreț, cantautor, manechin, actor, muzician și producător muzical de origine spaniolă.

Enrique a debutat în 1995 cu apariția albumului care îi poartă numele. Discul s-a bucurat de succes în Europa latină, fiind comercializat în peste șase milioane de exemplare. Până în anul 2000, Enrique a mai lansat două albume în limba spaniolă: Vivir și Cosas del Amor, dar și unul în limba engleză, intitulat Enrique. Cele trei materiale discografice au primit peste unsprezece discuri de platină și au fost comercializate în 17 milioane de exemplare.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images