Rihanna a facut senzatie la Carnavalul din Barbados: admira tinuta sexy pe care a purtat-o!

Rihanna a participat recent la Festivalul Crop Over din Barbados, tara ei natala, unde a dansat urcata intr-un car tematic, imbracata cu un costum stralucitor si foarte colorat, dar mai ales extrem de sexy.

Costumatia sumara a reprezentat si un mod prin care Riri le-a raspuns celor care o critica pentru ca s-a ingrasat in ultima vreme. De altfel, artista a lasat in nenumarate ocazii sa se inteleaga faptul ca se simte foarte bine in propria piele, in ciuda kilogramelor in plus.

Special pentru acest festival, artista a purtat o peruca de culoare turcoaz si si-a pus formele in valoare cu ajutorul unui sutien si unei perechi de bikini incrustate cu pietre, alaturi de pene verzi si roz aprins.„Zeita” in ochii fanilor

Admiratorii cantaretei au considerat ca aceasta poate fi asemanata cu o zeita si ca frumusetea ei nu poate fi umbrita de faptul ca s-a mai ingrasat.

Rihanna si-a facut un obicei din participarea la festivalul din tara sa natala, Barbados. De fiecare data s-a afisat in costume de carnaval sumare, care au aprins imaginatia fanilor din intreaga lume. In plus, nu-si uita originile si a donat milioane de dolari in scop caritabil, in incercarea de a le oferi copiilor saraci conditii de trai decente si sansa la educatie.

Text: Oana Baltoc

Foto: Instagram