Rihanna a împărtășit primele imagini cu fiul ei în vârstă de șapte luni

Superstarul a împărtășit primele imagini cu fiului ei, pe care ea și iubitul ei A$AP Rocky l-au întâmpinat în mai. Ea a postat un clip surpriză pe noul ei cont de TikTok după ce s-a alăturat aplicației. Într-o oră, cântăreața a adunat deja șase milioane de urmăritori.

În clip, bebelușul, care poartă un pulover maro, este într-un scaun de mașină, în timpul unei călătorii prin Los Angeles. Mai multe fotografii făcute de cântăreața sunt prezentate în clip, înfățișându-l pe băiețel jucându-se cu camera, căscând și privind pe fereastră în timpul călătoriei.

@rihannahacked♬ original sound – Rihanna

În ceea ce o privește pe mamă, o auzim spunând o dată la începutul clipului: „Încerci să-i iei telefonul mamei?”

„Hacked”, a adăugat ea în descrierea postării, glumind despre această dezvăluire din viața ei privată.

Fiul Rihannei și a lui A$AP Rocky a împlinit deja șapte luni, săptămâna trecută, însă cuplul nu i-a dezvăluit încă numele.Ședință foto pe plajă

Rihanna și iubitul A$AP Rocky au făcut o ședință foto uimitoare pe plajă cu fiul lor, după ce au împărtășit imagini cu micuțul pe contul ei de TikTok.

Cuplul a fost surpins legănându-și băiețelul într-o pătură roșie, ambii în ținute negre asortate, așa cum arăta A$AP Rocky, imaginea paternității, în timp ce își ținea fiul strâns în lumina frumoasă aurie de pe plajă.

Rihanna era desculță pe nisipul umed, purtând o rochie lungă, fluidă, cu decolteu, cu un accesoriu alb, preparându-și ținutele pentru ședința foto.

Iulia Mirică

Foto: dailymail.co.uk, pagesix.com, google images