Rihanna, cea mai bogată femeie din industria muzicală britanică

Mutată de un an în Londra, cântăreața pop Rihanna a fost desemnată cea mai bogată femeie din industria muzicală britanică. Ba mai mult, aceasta i-a depășit chiar și pe Elton John și Mick Jager, averea sa fiind estimată la 468 milioane de lire sterline.

Starul originar din Barbados ocupă locul trei în topul celor mai bogați muzicieni din Marea Britanie, potrivit The Sunday Times Rich List, aceasta fiind întrecută de Andrew Lloyd Webber și Paul McCarteney. Se crede că averea fiecăruia ar depăși 800 de milioane de lire sterline.

15% din averea artistei se datorează participației businessului cu produse cosmetice Fenty Beauty, lansat în 2017. În 2019 compania a avut o cifră de afaceri de 351 de milioane de lire sterline.  

Dă click și învață să te machiezi ca Rihanna!

Rihanna Robyn Fenty, în vârstă de 32 de ani, este o cântăreață, actriță, femeie de afaceri, model, designer vestimentar, textieră și dansatoare din Barbados. Aceasta a debutat în anul 2005 cu single-ul „Pon de Replay”, care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100 la începutul anilor 2000.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google images