Rihanna – premiu pentru cea mai buna tinuta

Rihanna, alaturi de Cardi B, castigatoarea Best Female Hip Hop Artist

La ceremonia de decernare BET Awards 2019, (Black Entertainment Television), cea care a acaparat toate privirile pe covorul rosu a fost o vedeta care nu a fost nominalizata la nici o categorie, dar care a primit premiul pentru cel mai bine imbracata artista: Rihanna.

Rihanna a fost nominalizată la 24 de premii BET Awards de-a lungul carierei, intre 2006 si 2018. A castigat sase dintre ele, dar nu si la editia de anul acesta. Imbracata pentru prima data intr-o tinuta din propria colectie Fenty, un costum de piele all-black, Rihanna i-a inmanat premiul pentru intreaga cariera lui Mary J.Blige.Cele mai bine imbracate

Regina Hall, Mary J. Blige, Ciara intr-o tinuta dramatica de inspiratie “80, cu trena, semnata Jean Paul Gaultier si Justine Skye intr-o tinuta transparenta semnata Amen.

Aceasta din urma, intr-o tinuta glam Alberta Ferretti, a fost si ea  desemnata printre cele mai bine imbracate artiste de la evenimentul care a avut loc la Microsoft Theater,  din Los Angeles.

Gala a fost prezentata pentru prima data de Regina Hall, care a schimbat mai multe tinute de-a lungul showului, dar pentru imaginea statement de la panoul de pe covorul rosu a ales o tinuta  cu maneci supradimensionate, Cong Tri.

Printre castigatorii premiilor BET de anul acesta mai sunt: Beyonce, care a lipsit la decernarea premiilor, Cardi B, Bruno Mars, Michael B. Jordan, Serena Williams, Regina King, Blackcklansman, Ella Mai, Soop Dog.

La festivitatea de premiere au cantat: Cardi B, DJ Khaled, Migos, H.E.R., Lil Nas X cu Billy Ray Cyrus, Lizzo, Mustard, Lil Baby, Yung Miami de la City Girls, Lucky Daye și Kiana Ledé. Taraji P. Henson, Lena Waithe, Morris Chestnut, Yara Shahidi si Marsai Martin.

Text: Cristina Dudau

Foto: Hepta