Rihanna prezintă campania Savage X Fenty, ediția de sărbători

Fie că ai fost obraznică sau cuminte, toată lumea de pe lista Rihannei primește un tratament special. După o ediție fierbinte cu tema Hot Holiday Coach, artista se întoarce în fruntea campanie din decembrie a Savage X Fenty pentru a prezenta noua sa colecție Xtra Vip Box, un nou lot de stiluri sfâșietoare pentru a adăuga ceva condimentat sărbătorilor de iarnă.

Dacă te gândești să comanzi Xtra Vip Box, vei primi un set de trei piese, ușor de atins, care va fi cu siguranță câștigător, indiferent dacă e cadou pentru tine sau plănuiești să dăruiești. În tonuri negre și cu trandafiri imprimați, setul vine cu un sutien push-up, pantaloni scurți de dormit și lenjerie intimă decupată, cu corzi reglabile în spate.Ice Queen

În imaginile campaniei, Rihanna preia rolul Reginei de gheață și pozează alături de o sculptură în gheață în cele mai noi oferte ale lui Savage X, disponibile de la 1 decembrie: sutien din catifea Peek-A-Boo. Sutienul prezintă detalii decupate, care dezvăluie un pic din piele, care se potrivește perfect cu pantalonii scurți flouncy, conici, pentru a scoate șoldurile și coapsele în evidență.

Text: Iulia Mirică

FOTO: www.marieclaire.com