Rockstadt Extreme Fest 2014

rockstandt extreme fest 2014Rockstadt Extreme Fest este cel mai mare festival dedicat muzicii metalice din Romania, care va avea loc intre 13 – 16 august in Rasnov, mai exact in Complexul Sportiv de la baza Cetatii Rasnov.

Festivalul de anul trecut a fost declarat ca fiind cel mai bun festival al anului din Romania, motiv pentru care, organizatorii isi doresc ca si anul acesta sa se mentina pe val si promit fanilor metalului extrem muzica si distractie fara limite.

 Pe cele doua scene care vor fi amplasate in complex vor urca, in 4 zile, nu mai putin de 45 de trupe arhicunoscute de iubitorii acestui gen de muzica. Apogeul distractiei va fi atins atunci cand in fata publicului va aparea trupa Behemoth din Polonia, considerata la ora actuala ca fiind cea mai buna trupa de metal extrem din lume. Printre invitatii care vor sustine concerte la Rockstadt Extreme Fest 2014 se numara trupa Obituary din SUA, trupa care scrie istorie death metal inca din anii ’80. Din Suedia si Grecia vin doua formatii cu greutate pe scena metalica extrema, si anume Katatonia si Rotting Christ. Si pentru ca nici Romania nu se lasa mai prejos, cea mai apreciata trupa de metal extrem de la noi, recunoscuta nu doar la nivel national ci si international, Dordeduh, va sustine un concert ce se promite incendiar.

Text: Madalina Manole