Roger Federer a lansat prima sa colecţie capsulă de sneakers

Deşi vara asta nu este ca celelalte, Roger Federer nu stă degeaba. Chiar dacă în această perioadă trebuia să fie la Wimbledon, tenismenul a ales să lanseze o colecţie capsulă, cu un brand elveţian de pantofi sport.

Colecţia celui mai mare tenisman, se numeşte The Roger şi este realizată în colaborare cu On, un brand elveţian de articole sportive. Federer povesteşte că această colecţie nu a fost realizată doar pentru jucătorii şi pasionaţii de tenis, ci pentru toţi oamenii care iubesc să poarte încălţăminte sport şi confortabilă în viaţa de zi cu zi.

Modelul inspirat de sportiv are talpa sleek şi este realizat din piele albă, 100% vegană.

Astăzi, Roger Federer împlineşte 17 ani de la prima sa victorie pe Wimbledon. Evenimentul va fi marcat printr-un live în care vedeta sportivă va răspunde fanilor la diferite întrebări legate de cariera sa. Aici se poate vedea evenimentul Roger Live!

Roger Federer, în vârstă de 38 de ani, este un jucător elvețian de tenis de câmp, care a deținut primul loc în clasamentul ATP timp de 310 săptămâni, fiind un record.

Din cauza pandemiei cu noul coronavirus, campionatele de tenis au fost amânate pentru 2021. La fel se întâmplă şi cu Jocurile Olimpice care trebuiau să aibă loc în această lună, la Tokyo.

Text: Bettina Cristea

Photo: Vogue