Romania gazduieste Festivalul International de Kangoo Jumps

kinga-etno-kangoo-jumpsRenumita antrenoare de fitness ce a lansat in Europa de Est fenomenul Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, a reusit sa puna Romania pe harta sportului mondial. Prin urmare, Romania va gazdui in perioada 19-20 octombrie renumitul Kangoo Jumps International Festival. La eveniment vor participa unii din cei mai buni antrenori din 20 de tari.

Evenimentul se va desfasura la Pullman Hotel, unde sunt asteptati peste 1500 de oameni care vor lua parte la sesiunile speciale de sport si vor invata regulile de baza si cele mai noi metode de a fi sanatosi si plini de energie.

Pentru prima data in Romania se va organiza un concurs de dansuri pe ghete Kangoo Jumps unde echipe din mai multe tari vor pregati coregrafii speciale, pe diferite stiluri muzicale. Partea interesanta este ca fiecare participant urmand sa sara si sa danseze imbracat in costumul popular din tara natala. Romania va fi reprezentata de fete si baieti imbracati cu ii, fuste, naframe, itari sau cojoace pitoresti.

Printre vizitatorii care vor face miscare cu ghete Kangoo Jumps se vor afla si Corina Ungureanu, Iulian Miu, Ana Maria Branza. La Festivalul International de Kangoo Jumps se vor efectua sesiuni de Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic si Port de Bras.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani vor avea acces gratuit la eveniment si vot putea sa participe la sesiuni de Kangoo Jumps pentru incepatori.

Mai multe detalii gasiti pe www.kjfestival.com.

Text: Andreea Popescu