Ryan Gosling, protagonistul campaniei Gucci Valigeria

Ryan Gosling este noua imagine a campanie Gucci Valigeria, prezentând valize de călătorie, de epocă, alături de cele din actuala colecție Gucci Savoy, o trimitere către The Savoy, unde fondatorul Casei a lucrat ca hamal în tinerețe. Elemente emblematice, cum ar fi monograma GG și dunga Web, sunt prezentate pe cărucioare, genți de mână, cutii de pălării și alte articole într-un moment dintre trecut și prezent, care reflectă narațiunea continuă a Casei Gucci în lumea călătoriilor.

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.

Cu certitudinea că bagajele nu sunt doar un mijloc de transport al lucrurilor, ci și un simbol al călătoriei și experienței, directorul de creație Alessandro Michele explorează cultura călătoriei din inima mărcii prin Gucci Valigeria, o campanie realizată de Glen Luchford și cu actorul, scenaristul, regizor și muzicianul Ryan Gosling, în rol principal.Gucci Valigeria

Narațiunea încapsulează colecția Gucci Savoy, o gamă de articole de călătorie în toate formele și dimensiunile definite de o combinație de palete de culori clasice și motive emblematice ale Casei.

„Călătoria pentru Gucci nu a fost niciodată pur fizică. Gucci este marca care a însoțit artiștii, scriitorii, actorii și regizorii de la Hollywood în călătoriile lor… De aceea am vrut ca această campanie publicitară să relateze o dimensiune în care protagonistul traversează un „non-loc” care este în primul rând un loc mental, la fel ca cei care, în trecut și în prezent, aleg Gucci pentru că înțeleg semnificația creativității folosite pentru a construi locuri imaginare”, a declarat directorul de creație Alessandro Michele, care a creat noua campanie Gucci Valigeria cu Ryan Gosling.

Ryan Gosling, surprins într-o serie de look-uri care prezintă interpretarea contemporană a croiului Gucci, actorul pornește într-o călătorie cu mai multe piese din colecție, ajungând în cele din urmă într-un portbagaj.

Foto: facebook Gucci