S-a lansat iPhone 12 – când se poate comanda

Noul iPhone 12, primul telefon cu tehnologia 5G, a fost lansat zilele trecute, însă, începând cu acest model, precomenzile se vor putea face începând doar cu o anumită oră.

Dacă până acum eram obişnuiţi ca precomenzile device-urilor de la Apple să înceapă la miezul nopţii, în funcţie de fiecare fus orar, iată că de această dată, compania a hotărât ca iPhone 12 să fie disponibil începând de vineri, la ora 15:00, în România.

Pentru modelele iPhone 12 Pro Max şi iPhone 12 Mini, fanii Apple vor trebui să aştepte până pe 6 noiembrie pentru a putea comanda produsele.Noul iPhone 12

iPhone 12 are un nou design, asemănător cu cel de pe iPad Pro şi va veni fără încărcător în cutie. Acest lucru este pentru a reduce deşeurile electrice. Culorile noului model sunt negru, alb, verde, roşu şi albastru. Telefonul este cu 11% mai subţire şi cu 16% mai mic decât varianta anterioară.  

Noul iPhone vine cu un spate magnetic numit MagSafe, pentru a îmbunătăţi încărcarea wireless (până la 15W), dar şi pentru a ataşa diferite accesorii precum un portofel.

Pentru pasionaţii de fotografii, iPhone 12 are două camere pe spate, un senzor principal f/1.6, cu distanţă focală de 26mm, un al doilea senzor, pentru ultra-wide, dar şi Smart HDR 3. Modul pentru noapte a fost extins pe toate camerele, inclusiv pe cea pentru selfie, având inclus Night Mode Time Lapse.

Din această gamă vor putea fi achiziţionate patru modele, cu preţuri de la 649 până la 1.399 de dolari. Cel mai ieftin model va fi varianta de 64 de GB a iPhone 12 Mini, iar cel mai scump va fi varianta de 512 GB a iPhone 12 Pro Max.