S-a lansat platforma de responsabilitate sociala a Beauty Water Q10 Romania

11.S-a lansat platforma de responsabilitate sociala a Beauty Water Q10 RomaniaLa initiativa Beauty Water Q10, prima bautura pentru frumusete de pe piata din Romania, s-a lansat BeautyMaker.ro, un blog ce promoveaza ideea de frumusete naturala, si care este, de fapt, platforma campaniei Frumusetea vine din interior. Blogul sustine un stil de viata sanatos. Evenimentul a inclus 3 workshopuri tinute de specialisti in frumusete, nutritie si fitness.

Alaturi de Dana Bosincianu Ciobotar, artizan de cosmetice naturale Le Bonton, participantele au invatat cum sa isi prepare singure produse cosmetice, iar Tania Bordianu, antrenor personal de fitness Sky Wellness, a vorbit despre importanta miscarii ca parte importanta a unui stil de viata sanatos.

„Am initiat acest proiect stiind ca frumusetea inseamna, in primul rand, sanatate. Nu doar produsele potrivite de ingrijire sunt cele care fac o femeie frumoasa – la fel de importante sunt alimentatia, hidratarea si sportul. Ne dorim ca BeautyMaker.ro sa devina o resursa pentru persoanele care vor sa isi mentina frumusetea intr-un mod natural si mai ales sanatos”, a declarat Ioana Mindru, manager Beauty Water Q10 Romania.

 

Text: Ruxandra Raica