S-a lansat spotul TV de promovare a FESTIVALULUI “SERGIU CELIBIDACHE 100”!

Poster_Festival_Sergiu_Celibidache_100_Fundatia Sergiu Celibidache si agentia de publicitate Sister&Co. au lansat spotul TV de promovare al Festivalului “Sergiu Celibidache 100”!

In onoarea celui care a respectat intr-atat canoanele muzicii, incat le-a reinventat. In amintirea aceluia care a avut o pasiune atat de puternica, incat i-a declarat credinta vesnica. Pentru cel care a trait muzica, abandonandu-i-se total, s-a lansat campania de comunicare a Festivalului Sergiu Celibidache. Dincolo de obiectivul de a atrage participarea publicului la festival, campania de comunicare are un obiectiv cu mult mai profund: (re)aducerea personalitatii lui Sergiu Celibidache… acasa. In mintile si in inimile romanilor. Asadar, mult mai mult decat un obiectiv de imagine. Un obiectiv moral.

 

Spotul TV realizat de catre agentia de publicitate, Sister&Co., readuce pentru prima oara pe ecran imagini pretioase preluate din arhiva Televiziunii Romane, din concerte nascute sub bagheta Maestrului Sergiu Celibidache. De sub patina timpului, pe chipul marelui dirijor straluceste dragostea acestuia pentru muzica, dand parca viata aerului.

 

Vocea vibranta a lui Marcel Iures adauga povestii cadenta lirica a unui eseu pe marginea muzicii ca experienta extrasenzoriala, inaltatoare, mistica – la baza acestuia stand un gand al Maestrului Celibidache: “In muzica exista ceva care te atinge acolo unde nu o poate face nici cel mai profund gand”.

Spotul TV de promovare al primei editii a Festivalului Sergiu Celibidache, ce va avea loc intre 3 mai – 7 iulie, in Bucuresti:

{loadposition spot_sergiu_celibidache}

Productia spotului a fost realizata in parteneriat cu studioul de sound design Waveform Media (Marius Leftarache) si casa de productie Multimedia Est.