S-a lansat un nou film marca „Star Wars”, “The Rise of Skywalker”

Luni seară a avut loc la Hollywood lansarea celui mai recent film al francizei „Star Wars”. La 42 de ani de la debutul său, „Star Wars” a fost prezentat ultima trilogie, „The Rise of Skywalker”. La eveniment au fost prezente vedete precum Steven Spielberg şi Spike Lee.

Personajele Luke Skywalker şi Han Solo, deşi au fost ucise în precedentele episoade ale francizei, au fost chemate să participe la activităţile de promovare a noului lungmetraj. Ei au povestit despre ce se va întâmpla în noul film în faţa unui hangar cu aspect futurist, în care tronau replici în mărime naturală ale navetelor spaţiale.

Este prezis un debut fulminant pentru “The Rise of Skywalker”.  Încasările aşteptate pentru acest weekend sunt cuprinse între 200 de milioane şi 250 de milioane de dolari, doar în Statele Unite şi Canada.

Chiar dacă producătorii au păstrat în mare secret toate detaliile despre intriga filmului “The Rise of Skywalker”, reacţiile spectatorilor care au vizionat pelicula luni seară, în premieră, erau pozitive.

Durata filmului este de 141 de minute şi vine ca o continuare a acţiunii ce se desfăşoară în “The Last Jedi”.

Text: Bettina Cristea

sursa foto: unsplash.com