Salma Hayek: „Din cauza acneei am facut o depresie severa”

shutterstock_87069170Salma Hayek este una dintre cele mai frumoase femei din lume, asa ca este greu sa ne imaginam ca ar fi putut avea vreodata probleme in ceea ce priveste aspectul fizic. De curand, actrita a marturisit insa intr-un interviu pentru revista Lucky ca acneea i-a dat mari batai de cap in tinerete, iar din cauza acestei afectiuni a suferit o adevarata depresie.

“Vreti sa vorbim despre probleme ale pielii? Am avut acnee si era atat de grava incat am intrat intr-o depresie severa, severa. Era atat de rau incat nici nu mai ieseam din casa. Urmatorul stagiu al depresiei este alimentatia – prea multa sau prea putina. Ghiciti ce am facut? Am inceput sa ma ingras. Nu puteam iesi din casa si nu-mi puteam plati chiria”, a spus Salma.

Actrita a mai declarat ca regizorul Alfonso Cuaron a fost cel care a ajutat-o sa se relaxeze, folosind de asemenea si un tratament medicamentos foarte controversat. Cat despre celebrul botox, Salma spune ca a fost tentata sa apeleze la aceasta tehnica, insa a rezistat.

 

Text: Ruxandra Raica