Salt, un altfel de restaurant

shutterstock 46333642Fie ca ai o intalnire de afaceri sau o intalnire cu o persoana draga, cel mai in voga restaurant, ce si-a deschis portile publicului larg, Salt, este alegerea perfecta.

Si pentru ca marea lansare nu putea fi trecuta cu vederea, restaurantul Salt s-a prezentat in fata publicului cu un nou concept culinar in cadrul unui eveniment sustinut chiar in Soseaua Nordului nr. 1, adresa la care functiona conceptul Bonton, unde este si situat.

Conceptul sub care a luat fiinta restaurantul Salt este intregit de o patiserie proprie, ce va oferi totodata paine realizata din diverse varietati de faina pentru multiple necesitati dietare.

Marea lansare i-a lasat pe invitati cu gura cascata. Printre acestia s-au numarat vedete si persoane publice de la noi. Ceea ce face ca restaurantul Salt sa fie unic este faptul ca acesta incanta prin flexibilitatea si accesibilitatea in spiritul carora a fost conceput meniul cu specific international, care cuprinde o variata paleta culinara, cu cele mai populare specialitati ale bucatarilor italieni si americani. Meniul este completat de diverse creatii culinare inspirate de aroma si versatilitatea carnii de pui, vita sau peste.

Printre vedetele prezente la lansarea restaurantului Salt ce a avut loc in data de 14 martie s-au numarat si Mihai Morar, Andreea Popescu, Giulia Nahmany, Andrei Leonte, Roxana Iliescu, Crisa Kyra, Niels Schnecker, Xonia etc.

Localizat in Soseaua Nordului nr. 1, chiar in inima parcului Herastrau, restaurantul Salt este aproape de tine indiferent de locul in care te afli.

Text: Andreea Popescu