Santa Baby, cadoul Loredanei de Craciun

Loredana - Santa BabyCelebra melodie cantata de artista americana Eartha Kitt, Santa Baby, a fost inconfundabil reinterpretata de Loredana Groza intr-un nou videoclip ce vine ca un dar de Craciun al artistei pentru toti cei care ii iubesc muzica si iubesc colindele.Santa Baby, un cantec atipic de Craciun

Pentru ca pe Loredana a definit-o intotdeauna nonconformismul si a incantat-o sa faca lucruri care sa-i reprezine stilul rebel, de sarbatori, artista a decis sa-si surprinda fanii cu aceasta piesa careia i-a filmat si un videoclip pe masura. Filmarile, in regia lui Remus Achim, au avut loc in doua locatii deosebite din capitala, Stejarii Country Club si Beauty District, si, alaturi de Lory, apar si cele doua semifinaliste din echipa sa de la Vocea Romaniei, Maria Hojda si Ilinca Bacila.

Am vrut sa le ofer fanilor mei, de Sarbatori, un cantec care sa le ajunga la suflet, sa ii relaxeze si sa ii binedispuna si m-am gandit ca cel mai potrivit este “Santa Baby”. Povestea cantecului este despre o domnita care ii scrie Mosului o scrisoare de Craciun in care ii cere aproape imposibilul. Adica ce-i mai scump si mai de lux pe lumea asta. O mica ironie si satira la adresa unei fete care viseaza sa il intalneasca pe baiatul plin de bani, gata sa ii implineasca toate dorintele. In schimbul promisiunii facute mosului ca va fi la fel de buna ca anul trecut. Si daca ea crede in Mos, vrea sa vada daca si Santa Baby crede in ea. Genul de poveste incredibil de actuala, chiar si acum, la mai bine de o jumatate de secol de cand a fost scrisa”, a declarant Loredana.

Mai jos, va invitam sa va delectati cu poze de la making of-ul videoclipului Santa Baby.

Credit foto: Bogdan Moldovan

Text: Madalina Manole