Este oficial! Săptămâna Modei de la Paris va avea loc la toamnă

Săptămâna Modei de la Paris pret-a-porter, dedicată colecţiilor pentru femei, se va desfăşura între 28 septembrie – 6 octombrie, dar în condiţii speciale. Anunţul a fost făcut ieri, prin intermediul unui comunicat transmis de către Federaţia Haute Couture şi Modă.

Federaţia de Haute Couture şi Modă confirmă organizarea Săptămânii Modei de la Paris pentru colecţiile dedicate femeilor. Aceasta se va desfăşura de luni, 28 septembrie, până marţi, 6 octombrie, şi va respecta recomandările autorităţilor publice în ceea ce priveşte organizarea,” scrie în comunicat.

Zilele trecute, casele mari de modă Dior şi Burberry au anunţat că vor fi prezente la Săptămânile Modei din toamnă, de la Paris şi, respectiv, de la Londra. Pe de altă parte, casele Gucci, Saint Lauren şi Michael Kors au anunţat că se vor detaşa de calendarul iniţial al evenimentelor. Vezi AICI întreaga ştire!

Săptămână a Modei dedicată colecţiilor pentru bărbaţi şi cele haute couture se va desfăşura online, luna viitoare, în perioada 9-13 iulie.

Text: Bettina Cristea

Photo: Jetex