Sărbători de iarnă alături de Ela Crăciun

Ela Crăciun este cunoscută de la pupitrul știrilor și pentru că deține unul dintre cele mai citite bloguri de parenting din țară. Tonica a stat de vorbă cu vedeta, înainte de sărbători, și a aflat cum va petrece aceasta ultimele zile din 2020. 

De sărbători alegi ținutele clasice, croiurile simple sau paietele și strasurile strălucitoare?

“Eu sunt o persoană destul de tradiționalistă. Iubesc sărbătorile, ador să le petrec în familie și simt că unicitatea momentului trebuie sărbătorită prin modul în care mă îmbrac. Cred că este un fel de respect pe care îl acord sărbătorilor.

Chiar și anul acesta, când vom fi în formula restrânsă, mă voi îmbrăca într-un outfit mai elegant decât într-o zi obișnuită. Paietele și strasurile sunt doar un fel de a spune că nu trebuie să eziți în a străluci, chiar și dacă ești cu oamenii care te-au văzut și nemachiată în pijama.”

 

Care este stilul vestimentar care te definește cel mai bine? Ce-ți place să porți cel mai des și care sunt preferințele tale în materie de încălțări?

“Am spus mereu că stilul meu vestimentar variază în funcție de ocazie. Îmi plac ținutele elegante, rochiile care să îmi pună în evidenţă feminitatea și accesoriile statement. Dar viața cu trei copii presupune și lungi plimbări prin parc și alergatul după câine. Prin urmare, există mari șanse ca într-o singură zi să trec de la sneakers la sandale cu toc fără să mi se pară ceva neobișnuit.

În ceea ce privește ținutele office, prefer rochiile comode asortate cu o pereche de ghete. Dressing-ul meu este dovada cea mai evidentă a faptului că îmi plac lucrurile comode, feminine și puțin ieșite din comun. Îmi place să descopăr designer sau branduri care mă completează și am lucrat mult tip cu un stilist pentru a-mi perfecționa modul în care îmi accesorizez ținutele.”

Care piesa vestimentară preferată din garderoba ta și care este cea pe care nu ai purta-o niciodată?

“Probabil hainele de acum 10 ani și blugii evazaţi. Dincolo de stil, adoptarea unei ținute ține și de evoluția ta personală. Nu sunt același om de acum 4-5 ani, prin urmare și stilul de modifică odată cu mine.”

Cum alegi cu ce să-ți îmbraci copiii? Sunt pretențioși când vine vorba de alegerea hainelor?

“Alesia este singură prințesă din familie, iar unicornii și personajele de basm au făcut parte din lumea noastră vestimentară mult timp. Alex este deja prea mare pentru a-i mai spune eu cu ce să se îmbrace, iar Nicholas este prea mic pentru a exprima preferințe.

Prin urmare, sigurul copil care mă consultă în alegerea ținutelor este Alesia (dar asta doar ca să îmi spună că nu este de acord cu mine). Exprimarea vestimentară a copilului este la fel de importantă ca și celelalte tipuri de exprimare. De aceea, aș vrea să îi las să spună lumii ceva despre ei, chiar și prin haine.”

Unde îți vei petrece sărbătorile de iarnă?

“Ca în fiecare an, familia noastră se reunește, de sărbători, la Sinaia. Acolo vom petrece Revelionul și mare parte din vacanța celor mici.”

Interviu: Bettina Cristea

Photo: PR