Sasha Lopez, Ale Blake si Broono lanseaza single-ul „Kiss You”

Sasha Lopez, Ale Blake si Broono lanseaza single-ul „Kiss You”Sasha Lopez lanseaza primul single din acest an, alaturi de Ale Blake si Broono. Piesa „Kiss You” este compusa de Corey Chorus (cel care a scris si piesa „Cheers” a Rihannei) si Thomas Troelsen. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti si regizat de catre Bogdan Daragiu.      

      “Pentru o piesa asa de energica, era nevoie de un videoclip pe masura si ma bucur ca Bogdan a reusit sa exprime acest lucru. Coregrafie, fete frumoase, baieti dinamici si multa veselie. Unul dintre videoclipurile la care am filmat cel mai mult, dar care imi place si sper ca aceasta piesa sa fie o inspiratie pentru indragostiti si pe repeat la multe petreceri vara aceasta”, a spus Sasha Lopez, care se pregateste de un 2014 plin. Si tot incepand cu anul 2014, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono sunt artisti Global Records.

     “Sunt incantat sa fac parte din echipa Global Records, pe care am simtit-o ca pe o familie de la inceput, am fost primiti cu bratele deschise, atat eu cat si Ale si Broono si avem planuri mari impreuna de acum incolo”, a mai declarat Sasha Lopez.

       Puteti urmari videoclipul melodiei chiar aici.

 

Text: Ruxandra Raica