Scarlett Johansson, plimbare cu fiica sa

Actriţa americană, în vârstă de 35 de ani, Scarlett Johansson a fost văzută, zilele trecute, în timp ce se plimba cu fiica sa, Rose, prin Hamptons, New York.

Scarlett Johansson este una dintre celebrităţile destul de rezervate în ceea ce privește viața privată, însă de această dată, vedeta a fost surprinsă de paparazzi, împreună cu fiica sa de şase ani, în timp ce mergeau la cumpărături.

Scarlett părea relaxată, îmbracată confortabil, cu o salopetă bleumarin, o pereche de şlapi de tipul Birkenstock şi o geantă nude, marca Celine. Fetiţa ei, Rose, avea o rochiţă bleumarin, sandale nude şi un cardigan. Cele două seamănă foarte mult, iar de această data, pe lângă faptul că purtau mască de protecţie, şi-au şi asortat ţinutele.

https://www.instagram.com/p/CEs22GWJeWL/?utm_source=ig_embed

 

Vrei să ştii cum să ai grijă de tine şi de copilul tău în fiecare etapă a vieţii celui mic? Citeşte AICI!Despre relaţiile lui Scarlett Johansson

Rose este fata lui Scarlett Johansson şi Romain Dauriac, fostul soţ al actriţei, de care a divorţat în septembrie 2017. În prezent, vedeta are o relaţie cu starul emisiunii Saturday Night Live, Colin Jost. Cei doi au apărut, pentru prima dată împreună, pe covorul roșu în noiembrie 2017, iar în mai 2019 s-au logodit. Actrița Scarlett Johansson a mai fost căsătorită între 2008-2010 cu Ryan Reynolds, însă pentru Jost, aceasta ar fi prima sa căsătorie.

Text: Bettina Cristea