Monopol pe covorul roșu la Grammy

În acest an, la decernarea premiilor Grammy, Schiaparelli a pus stăpânire pe covorul roșu. Patru vedete au purtat ținute ale celebrei case de modă de lux.

Chiar dacă gala Grammy a avut loc în format hibrid, fie că au fost prezente la eveniment sau doar au urmărit ceremonia din fața televizoarelor, vedetele au ales să poarte ținute din ultimele două colecții semnate de Daniel Roseberry.

Beyonce, prezentă la eveniment, a ales să poarte o rochie neagră din imitație de piele, cu mănuși lungi asortate, dresuri negre și sandale în aceeași culoare. Vedeta a combinat o pereche de cercei supradimensionați la acest outfit, s-a machiat discret și și-a tapat părul.

Cate Blanchett a stat acasă, însă nu a ratat momentul și s-a îmbrăcat într-o rochie neagră cu niște mâneci lungi și crem, semnată de același designer. Diva s-a pozat artistic pe canapea și s-a postat pe Instagram.  

Nici Kim Kardashian nu a fost prezentă la eveniment, dar acest lucru nu a oprit-o să se îmbrace într-o ținută verde, marca Schiaparelli, prin casă, și să se pozeze. La ținuta verde, Kim a combinat o pereche de cercei imenși, asemănătoare unor vinete, din aceeași colecție a brand-ului.

Și sora mai mică a lui Miley Cyrus, Noah, și-a etalat ținuta Schiaparelli pe covorul roșu. Ea ales o rochie lungă, de culoarea untului, la care a accesorizat multe inele și cercei.

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar

Strălucește ca pe covorul roșu, cu gama Progression HD, de la Rilastil!