Schimbare în cadrul celui mai iubit reality show

Schimbare majoră în cadrul unuia dintre cele mai iubite reality show-uri difuzate acum la TV! Începând din această săptămână, “Survivor România” va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, au anunțat cei de la Kanal D.

De joi, 21 ianuarie, concurenții celor două echipe, “Faimoșii” și “Războinicii” vor evolua sub ochii telespectatorilor, patru zile consecutiv, și își vor testa limitele psihice și fizice, atât pe traseele sportive dificile, cât și în jungla dominicană.Despre “Survivor România”

Încă de la lansare, “Survivor România” i-a cucerit pe telespectatori, show-ul înregistrând audiențe uriașe și pozitionand Kanal D pe primul loc, pe toate target-urile. Emisiunea prezentată de Daniel Pavel aduce pe micile ecrane, în fiecare ediție, jocuri spectaculoase de forță și strategie, dar și momente pline de tensiune și suspans, bucurie și dezamăgire, teamă și adrenalină, stări prin care trec echipele formate din oameni celebri.

Aflați în junglă, în mijlocul pustietății, “Faimoșii” și “Războinicii” vor avea de înfruntat condiții dure; aceștia vor fi nevoiți să își procure singuri hrană, să își construiască adăpost și, în același timp, să se impună ca o echipa cu cele mai bune strategii, în confruntările sportive, pentru recompensele atât de necesare, cât și pentru imunitate în fața eliminărilor.

Înscriși cursa supraviețuirii, concurenții trebuie să dea dovadă de stăpânire de sine, forță fizică și mintală, dar și de tact și îndemânare, pentru a putea ieși învingători din fiecare joc. În urma jocurilor de protecție și a consiliilor de eliminare, de săptămâna anterioară, Amna a fost prima concurentă care a părăsit competiția, dar a fost urmată de Lucian, din cauza unei accidentări la genunchi, în cel de-al doilea joc pentru imunitate.

Echipele de la “Survivor România”

În echipa “Faimoșilor”, după prima eliminare, au mai rămas următoarele personalități: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Georgiana Lupu și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție “Războinicii”, echipă formată din: Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcășu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară. 

Cu cât sunt plătiți concurenții pe săptămână?

Potrivit gsp.ro, concurenții din echipa “Faimoșilor” primesc un “salariu” pentru fiecare săptămâna de concurs. Se zvonește că cel mai bine plătit concurent al emisiunii ar fi cântărețul Jador; acesta ar primi 4.500 de euro în fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Nici ceilalți participanți la show nu s-ar lăsa mai prejos, de exemplu, Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță sau Culiță Sterp, ar primi sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro, iar Alexandra Stan ar fi remunerată cu 2.500 de euro, datorită imaginii pe care o are în industria muzicală din lume.

Nu pierde “Survivor România”, cel mai antrenant și spectaculos reality televizat, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Text: Bettina Cristea

Photo: PR