Se mărită din nou!

Vedeta autohtonă a primit din nou inelul, la trei ani de la divorț. Maria Constantin a spus “Da!” iubitului său cu care este de un an de zile.

Artista a primit inelul cu ocazia aniversării sale. Ea și noul său logodnic locuiesc împreună, iar relația lor merge ca pe roate. Artista spune că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele omului de afaceri, după două căsnicii eșuate și câteva relații pasagere. Maria a mai fost căsătorită cu Ciprian Tapota, în perioada 2008 – 2014, și cu afaceristul Marcel Toader, în perioada 2015-2018.

Blondina a devenit cunoscută ca urmare a scandalurilor cu fostul său soț, Marcel Toader. Interpreta de muzică populară a avut o relație, până anul trecut, în luna februarie, cu fotbalistul Dacian Varga, ca mai apoi să-l cunoască pe Robert Stoica, cel cu care urmează să meargă la altar.

Un apropiat al celor doi povestește că:

“Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.

De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun”, a spus sursa pentru impact.ro.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

Vrei sa stii cum sa ai grija de tine si de copilul tau in fiecare etapa a vietii lui?

Am pregatit 8 carticele, pe segmente de varsta, de la preconceptie si sarcina pana la 15 ani, cu informatii certificate de medici de specialitate. 

martie 22nd, 2021 by Cristea Bettina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate