Se mărită din nou!

Vedeta autohtonă a primit din nou inelul, la trei ani de la divorț. Maria Constantin a spus “Da!” iubitului său cu care este de un an de zile.

Artista a primit inelul cu ocazia aniversării sale. Ea și noul său logodnic locuiesc împreună, iar relația lor merge ca pe roate. Artista spune că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele omului de afaceri, după două căsnicii eșuate și câteva relații pasagere. Maria a mai fost căsătorită cu Ciprian Tapota, în perioada 2008 – 2014, și cu afaceristul Marcel Toader, în perioada 2015-2018.

Blondina a devenit cunoscută ca urmare a scandalurilor cu fostul său soț, Marcel Toader. Interpreta de muzică populară a avut o relație, până anul trecut, în luna februarie, cu fotbalistul Dacian Varga, ca mai apoi să-l cunoască pe Robert Stoica, cel cu care urmează să meargă la altar.

Un apropiat al celor doi povestește că:

“Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.

De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun”, a spus sursa pentru impact.ro.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

Vrei sa stii cum sa ai grija de tine si de copilul tau in fiecare etapa a vietii lui?

Am pregatit 8 carticele, pe segmente de varsta, de la preconceptie si sarcina pana la 15 ani, cu informatii certificate de medici de specialitate.