Se va marita Behati Prinsloo cu cel mai sexy barbat al planetei?

Se va marita Behati Prinsloo cu cel mai sexy barbat al planetei?Logodnicul ingerasului Victoria’s Secret Behati Prinsloo, Adam Levine, a fost numit de curand cel mai sexy barbat in viata de catre publicatia People. Astfel, Adam a luat-o pe urmele unor barbati precum Ryan Reynolds, Bradley Cooper sau Channing Tatum si a declarat ca nominalizarea a fost o surpriza pentru el.

Solistul Maroon 5 si Behati, care tocmai ce a participat la show-ul cu numarul sapte pentru Victoria’s Secret, s-au logodit in luna iulie a acestui an, impacandu-se dupa o despartire ce a avut loc in luna martie. “Casatoria nu era pentru mine si asta am crezut o lunga perioada de timp. Am fost gata cand am fost gata. Este foarte simplu”, a declarat Levine.

In orice caz, Adam a surclasat barbati frumosi si cu renume, printre care Justin Timberlake sau David Beckham. Se va marita oare Behati cu cel mai sexy barbat al planetei?

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 22nd, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate