Seara de jazz la Palatul Bragadiru

decupat_1383757_10153705146299505_7117000225490164051_nPeste 400 de persoane printre care cantareti, vedete sau iubitori ai jazz-ului au luat parte la un concert de jazz ce s-a desfasurat pe terasa Palatului Bragadiru. Gradele ridicate din termometru au transformat locul intr-unul neincapator, mai ales ca evenimentul a avut loc in aer liber.Artisti de jazz

Luiza Zan si colegii sai, chitaristul Adalbert J. Cserkesz si percutionistul Zsolt Asztalos au interpretat piese de jazz intr-o maniera proprie. Acest trio de voce, percutie si chitara improvizeaza la fiecare concert, dand o savoare aparte. Si de aceasta data a fost la fel.

Cezar Ioan a fost gazda spectacolului pe toata durata serii, iar atmosfera a fost intretinuta de Dj Sasha Gherghel.

Spectatorii au fost foarte incantati si de jocul de lumini ce a existat pe scena in timpul spectacolului, dar si de efectele naturale care au contribuit la realizarea show-ului.

Pofte de vin

Cei prezenti la concert s-au bucurat de fotografii amuzante la photo booth, de o degustare de vin a 20 de soiuri romanesti si de branzeturi fine de la partenerii evenimentului.

La capitolul gastronomie, pentru pofticiosi au mai existat si cativa chefi care au facut un live cooking show.

Evenimentul „Vin la jazz” face parte dintr-o serie de spectacole in care se promoveaza cultura romaneasca alaturi de traditiile de valoare.

Nu sunt o iubitoare a acestui gen de muzica modificata, mie imi place jazz-ul pur, dar pentru cei ce sunt fani a fost o seara in care s-au bucurat de vocea Luizei Zan, care este intr-adevar inedita.

Text: Andreea Maria Varlan