Sebastian Stan are o nouă iubită

Sebastian Stan și Annabelle Wallis au aprins zvonuri că ar forma un cuplu după ce o fotografie cu ei în ipostaze tandre a fost postată pe rețelele de socializare.

Actorul din Pam & Tommy, în vârstă de 38 de ani, și vedeta din Peaky Blinders, în vârstă de 37 de ani, au fost fotografiați de Myles Hendrik la ziua de naștere a lui Robert Pattinson, vineri, 21 mai, unde Annabelle a fost văzută sărutându-l pe buze pe Sebastian.

În fotografia care a fost repostată pe contul de Twitter @FilmUpdates după ce a fost ștearsă de fotograf, Annabelle are brațele înfășurate în jurul gâtului actorului român, în timp ce îi dă un pupic.

Fotografia a fost distribuită inițial într-un carusel pe Instagram postat de Hendrik, dar fotografia cu Stan care este foarte apropiat de Wallis a fost ștearsă de atunci.

În imagine, actrița arată impecabil ca întotdeauna, cu părul blond dat pe spate, dezvăluind o pereche de cercei de aur care se potrivesc cu brățara Cartier de la încheietura mâinii.

Sebastian Stan a purtat o cămașă alb-negru, cu buzele ușor întredeschise, în timp ce se uită la frumoasa lui parteneră.

Annabelle Wallis a avut o relație cu actorul american Chris Pine, în vârstă de 41 de ani, din aprilie 2018 până în martie 2022.

Sebastian Stan a avut o relație cu actrița spaniolă Alejandra Onieva, în vârstă de 29 de ani. Cuplul nu a mai fost fotografiat împreună însă din septembrie 2021.

Niciunul dintre ei însă nu au confirmat sau infirmat zvonurile conform cărora ar forma un cuplu.

Iulia Mirică

Foto: people.com, twitter.com