Sebastian Stan se aniversează în Ibiza

Cunoscutul actor de la Hollywood, românul Sebastian Stan, a împlinit 39 de ani, iar cu această ocazie, a petrecut cu câțiva prieteni la Ibiza. Printre invitați se afla și iubita sa, actrița spaniolă, Alejandra Onieva.

Aceștia s-au fotografiat în ipostaze inedite și s-au postat pe social media. Iată cum și-a petrecut actorul ziua de naștere!

Sebastian și Alejandra au fost văzuți, pentru prima dată, anul trecut, tot în Ibiza. Actrița a confirmat relația cu starul Marvel abia în acest an. În cinstea actorului, Alejandra a creat un scurt videoclip cu relația lor, pe care l-a urcat pe contul său de Instagram.

În descrierea filmulețului care dureaza aproximativ 5 minute, aceasta a scris:

„Astăzi, acum mulți mulți… ani, sufletul meu preferat a venit pe lume. Orice cuvânt pe care l-aș spune despre tine n-ar fi de ajuns. LA MULȚI ANI ȚIEEEE BEBELUS. Mulțumesc că mi-ai arătat cum să trăiesc cu toată inima. Viața e un dar, și să o trăiesc cu tine e cu adevărat frumusețea ei!”, a scris Alejandra Onieva ea.

august 16th, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate