Secrete de călătorie cu Meghan Markle

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, este cunoscută pentru dragostea ei pentru călătorii și un stil de viață sănătos.

Chiar înainte de a începe să exploreze globul în slujba îndatoririlor sale regale, Meghan, a fost un călător experimentat. În calitate de actriță hollywoodiană, ducesa de Sussex mergea adesea cu avionul, fie pentru muncă, fie pentru distracție și își împărtășea experiențele pe blogul ei de lifestyle, The Tig.

Meghan a făcut la un moment dat o listă cu sfaturi pentru o călătorie reușită, dar și cu trucuri care să te ajute să te simți bine și să profiți la maximum de fiecare excursie.Keep it clean

Știm cu toții că interiorul avioanelor este plin de germeni, dar este ușor să uiți acest lucru când te îmbarci în grabă. De aceea, Meghan consideră crucial pentru a te pregăti pentru o călătorie sănătoasă: ștergerea suprafețelor. „Nu sunt germofobă”, a mărturisit ea în The Tig, „dar când urc într-un avion, folosesc întotdeauna niște șervețele umede antibacteriene sau un spray cu dezinfectant pentru călătorie pentru a șterge totul: asta include micul televizor, tava de serviciu și toate butoanele din jurul scaunului. ”

Adaugă ulei de arbore de ceai în articole de toaletă

Singurul lucru pe care Ducesa de Sussex a spus că nu poate să nu îl aibă asupra ei atunci când călătorește? Uleiul de arbore de ceai. „Nu este cel mai genial lucru, dar dacă te alegi cu o tăietură, o mușcătură de țânțar, o mică erupție, indiferent de ce este, este micul meu remediu. Este ieftin, este suficient de mic pentru a încăpea în poșetă și îl iau tot timpul cu mine. ”

Hidratare din interior

Deși trebuie să deranjezi ceilalți pasageri pentru a folosi toaleta, și nu este deloc grațios, Meghan le-a spus cititorilor blogului său „să se hidrateze ca și cum ar muri de sete”. De altfel, din cauza umidității reduse din aer, zborul poate fi incredibil de deshidratant, astfel încât consumul de lichide este esențial.

Hidratarea la exterior, începând cu pielea, este un alt obiectiv important. Meghan a declarat că este foarte importantă și folosirea unei creme hidratante pentru a preveni uscăciunea pielii.

Nu uita de probiotice

Oricine are o mulțime de vize pe pașaport știe că în timpul călătoriilor, poate apărea disconfort la nivel stomacal. Sfatul lui Meghan? „Călătorește întotdeauna cu probiotice pentru a menține controlul sănătății intestinelor.”

Confortabil pentru avion

Pe lângă actorie, activism și romantismul regal, ducesa este cunoscută pentru stilul ei vestimentar. Deci nu este o surpriză faptul că hainele potrivite pentru călătorie sunt prioritare. Nu decolează niciodată fără o eșarfă mare și „neprețuită” pentru confortul din timpul zborului sau chiar într-o cameră de hotel. Eșarfa îți va ține de cald, și eventual, te va ajuta să eviți infecțiile virale.

Învață cultura locală

Modalitățile prin care Ducesa de Sussex face cunoștință cu cultura locală este să gătească cu un bucătar din zona pe care o vizitează sau să urmeze un curs de artă sau dans.

Ieșirea din zona ta de confort cu cursuri și scufundarea în atmosfera locală nu este doar o modă. Studiile internaționale de călătorie și experiențe multiculturale îți pot îmbunătăți sănătatea și starea de bine, de la un risc redus de depresie la o creștere a creativității până la creșterea perspectivelor tale de carieră.

Text: Iulia Mirică