Secretul cuplului Cristi Brancu – Oana Turcu: inghetata de baut

Secretul cuplului Cristi Brancu – Oana Turcu: inghetata de bautFara indoiala, dragostea trece prin stomac. Iar vedetele autohtone stiu acest lucru. De data aceasta, Cristi Brancu si Oana Turcu ne dezvaluie secretul unei relatii de durata: „Inghetata de baut!”. Prezentatoarea ii face mereu surprize dulci Agentului Vip, cum ar fi un desert delicios pe baza de GranCrema, inghetata de baut cu cafea espresso, in combinatii cu ingrediente afrodisiace.

„Ma straduiesc de fiecare data sa il surprind. Si astazi am facut asta, cand i-am aranjat lui Cristi o presupusa intalnire de afaceri. Insa in locul persoanei asteptate am aparut chiar eu si l-am luat cu mine pe specialistul Antica Gelateria del Corso, Alfonso Poldi, un adevarat maestru in prepararea singurei inghetate de baut din Romania. El ne-a realizat un desert delicios, afrodisiac, pe baza de GranCrema, adaugand capsuni si ciocolata amaruie, pentru a indulci si de data aceasta relatia noastra”, a declarat Oana Turcu.

       „Sotia mea ma rasfata de fiecare data. Stie ca sunt un pasionat al deserturilor italiene, asa ca, de data aceasta, a vrut sa ma seduca cu GranCrema. Sunt adeptul intalnirilor romantice chiar si dupa atatia ani de relatie. Stiu sa fac surprize si imi place sa fiu surprins de catre persoana iubita. Cred ca asta este si cheia succesului intr-o relatie, aceea de a nu lasa monotonia sa intre in casa ta”, a completat Cristian Brancu.

 

Text: Ruxandra Raica