Semne care arata ca este interesat de tine

relatiiMa iubeste? Nu ma iubeste? Ma vrea, nu ma vrea? Mai mult ca sigur sunt intrebari ce iti trec prin minte la inceputul oricarei relatii. Stai si te gandesti daca este doar o atractie de moment, ce poate sa evolueze pe termen lung, ori doar o joaca.

Momentele placute vin de la sine si de obicei cele mai frumoase sunt cele neplanuite. Cu toate astea, tot stai si te gandesti cum va decurge intreaga nebunie dintre voi. Parca te atrage mai mult pe zi ce trece si ai vrea sa stii ce gandeste, cum gandeste, daca pentru el reprezinti doar o simpla aventura sau chiar e dispus sa fie langa tine toata viata.

La inceput, nu poti sa iti dai seama daca atractia este cea care predomina ori se transforma in iubire, dar chiar daca sunteti bobocei in relatie, poti sa iti dai seama daca intr-adevar simpla voastra joaca se concretizeaza in ceva mult mai frumos si mai serios. Sunt mici trucuri si gesturi ce il dau de gol in demonstrarea sentimentelor. Cuvintele sunt de prisos uneori!

Relatia voastra decurge bine, nimic de zis, dar uneori ai impresia ca te cicaleste. „Te-ai imbracat bine?”, „Ai fost la facultate?”, „Ai mancat?” – poate pe moment aceste intrebari ti se par enervante, dar apreciaza grija ce o are pentru tine si invata sa ii multumesti pentru asta. Nu o face dintr-o simpla plictiseala, ci ca ii pasa, iar asta este frumos!

Ai racit si parca tot ce vrei sa faci este sa stai in pat cu un ceai cald langa tine si sa nu te vada nimeni, dar cu toate astea el vrea sa stea langa tine si sa te ingrijeasca. Lasa-l sa faca asta! Se ofera sa te ajute cu un medicament, un ceai impotriva racelii, un masaj, oriorice altceva ai tu nevoie, stie si el sa fie grijuliu si protector, acorda-i doar incredere.

Ok, va intalniti in oras, te aranjezi, te machiezi cat mai sofisticat doar pentru a te admira, dar si mai frumos este atunci cand stati impreuna si iti spune: „No make-up, esti foarte frumoasa si naturala”, atunci chiar te apreciaza asa cum esti. Toti barbatii prefera femeile naturale si chiar le place sa se trezeasca dimineata langa partenerele cu parul valvoi si nemachiate.

Iubitul tau te apreciaza foarte mult atunci cand ii oferi atentie, cand il alinti si cand ii arati ca il iubesti, dar tine foarte mult si la cei din jurul lui. Te va aprecia si mai mult daca atunci cand alege sa te prezinte prietenilor lui, tu esti sociabila si draguta. Bineinteles ca nu trebuie sa uiti de el si sa te afunzi in conversatii cu ceilalti, ofera-le atentia si respectul cuvenite, dar nu uita de persoana draga sufletului, ea conteaza cel mai mult.

Relatia cu parintii e la fel de importanta! Daca alege sa te prezinte parintilor lui, indiferent ca sunteti la inceput, atunci inseamna ca te place mai mult decat crezi si atunci tine si la acest aspect. Normal ca esti reticenta si nu prea stii cum sa procedezi la inceput, dar respecta-i alegerea si atat cat stati impreuna cu ei, fa-i pe plac. Nu o sa dai gres daca alegi sa procedezi asa.

So, depaseste grijile si sutele de intrebari ce ti le pui singura in minte si lasa-l sa iti demonstreze ca te vrea, e cel mai frumos sentiment!

 

Text: Camelia Maria Diaconu