Raul

Semnificația numelui Raul este „sfatul lupului” și, vei vedea, acesta chiar se arată un lup înțelept. Vibrația vine să sprijine simbolistica numelui cu câteva caracteristici aparte. Părinții trebuie să-l încurajeze pe Raul în aceste abilități, dar să-l și învețe să le folosească echilibrat.

Îți venim în sprijin și îți arătăm cine este Raul, cu ce vine semnificația numelui Raul și vibrația în viața lui pentru a putea stabili relații armonioase.

Ce semnificație are numele Raul?

Semnificația numelui Raul este de „sfatul lupului” în sensul de sfătuitor al poporului, un fel de consilier, legătur fiind făcută cu numele englez „Ralph”. Adevărul este că te poți sfătui cu Raul în multe probleme.

Numele a ajuns și în țara noastră, dar semnificația numelui Raul poate avea conotații ușor diferite în funcție de popor. În cultura românească este asociat curajului și vitejiei fiind purtat de eroi și luptători români. Pentru spanioli, semnificația numelui Raul este asociată vitejiei și autorității căci mai mulți regi și nobili spanioli au purtat acest nume. Portughezii în schimb, au alăturat-o înțelepciunii și științei pentru că mulți filosofi portughezi și oameni de știință au purtat acest nume.

Raul nu are o variantă feminină iar semnificația numelui Raul nu este dusă mai departe prin nicio sărbătoare religioasă căci nu este una cu ocazia căreia să fie sărbătorit și el așa că, își sărbătorește doar ziua de naștere.

Originea numelui Raul

Semnificația numelui Raul își are originea în Limba Germanică unde cuvântul „raul” înseamnă „consilier al poporului”. De asemenea, are rădăcini în termenul „rad” care înseamnă „sfat” și termenul „wulf” care înseamnă „lup” iar de aici, semnificația numelui Raul este de: „sfatul lupului”. Alte legături au fost făcute cu numele „Ralph” o variantă des întâlnită în onomastica englezească având aceeași semnificație.

În perioada Evului Mediu numele de Raul a fost purtat de nobili germani devenind un nume comun, ulterior, a fost răspândit. În zilele noastre Raul nu mai este un nume popular, dar probabil că părinții care încă aleg numele acesta pentru băieți o fac pentru că este unul modern și nu atât pentru semnificația numelui Raul. Cunoscând vibrația energetică a numelui, este un motiv în plus.

Trăsăturile de caracter ale persoanelor care poartă numele Raul

Raul este omul căruia îi place să știe multe căci așa dobândește înțelepciunea. Semnificația numelui Raul îl îndeamnă să facă asta iar vibrația îi și aduce caracteristică în acest sens, el cercetează în amănunt toate lucrurile având multe subiecte care îl pasionează.

Încă de copil poți observa că este studios, îi place să învețe iar părinții nu vor avea probleme cu el în acest sens. Totuși, nu trebuie să uite și de partea de joacă iar părinții să-l nu-l lase mereu în studiul a ceva sau ce îl pasionează pentru că poate deveni introvertit, singuratic chiar. Prin semnificația numelui Raul poate părea matur destul de devreme, nu e ca ceilalți copii deci, este important să aibă parte de echilibru.

La maturitate, pare ușor introvertit, dar are o personalitate puternică și, când este cazul devine autoritar fără probleme. Dincolo de semnificația numelui Raul, vibrația îi aduce o capacitate de înțelegere și percepere a lucrurilor profundă așa că, poți vorbi despre orice cu el.

Semnificația numelui Raul în numerologie

7 este vibrația lui Raul, cifră divină și, vine să completeze semnificația numelui Raul, dar trebuie să aibă grijă cum o folosește.

Pentru a calcula vibrația, trebui să știi că fiecare literă a alfabetului poartă energia unei cifre de la 1 la 9 iar în cazul lui Raul arată astfel:

RAUL= 9+1+3+3= 16   se adună 1+6= 7

Raul este o persoană spirituală, profundă, înțeleaptă și, toate acestea confirmă semnificația numelui Raul. Este capabil să ia decizii înțelepte, dar trebuie să aibă grijă să nu cadă în extrema analiticii prelungite pentru că poate da impresia că meditează sau că e cu capul în nori. Un alt aspect care îi poate crea neplăceri, adesea în relația de cuplu, este faptul că este perfecționist și idealist.

Din aceste motive este important să cunoști semnificația numelui Raul și vibrația lui pentru că că dacă porți acest nume vei ști ce trebuie să corectezi la tine, iar dacă cunoști un Raul, vei ști cum să interacționezi armonios cu el.

Vezi si alte nume cu R