SENSOTV.RO a lansat noul videoclip al trupei GAZ PE FOC!

AFIS GAZ PE FOC Revenirea dupa 13 ani de absenta a trupei GAZ PE FOC in noua formula a culminat cu lansarea oficiala a single-ului “Cat imi lipsesti” si cu un concert live in care au fost interpretate si hiturile care i-au adus celebritatea.

Ineditul a constat si intr-o premiera absoluta: videoclipul single-ului “Cat imi lipsesti” s-a filmat LIVE, la True Club, chiar in seara lansarii, pe 19 noiembrie. Si iata ca joi, pe 28 noiembrie, chiar de  ziua lui Paul Panait, s-a lansat oficial prima productie de video muzical marca SENSOTV.RO.

GAZ PE FOC inseamna acum Paul Panait (voce, chitara) si Alin Lupsa (voce, pian), iar formula de concert live ii include si pe Gabriel Balasa (percutie) si Robert Ardeleanu (bass). Formatia care ne-a ramas in minte prin hituri fredonate de o intreaga generatie – “Adio” sau “Spune-mi” – a ales sa se intoarca in lumea muzicala si datorita fanilor au avut un cuvant important de spus.

“Cand ne-am hotarat sa revenim, ne-am gandit ca lumea era obisnuita cu piesa «Adio», fredonata si acum”, ne-a marturisit Alin Lupsa. “Si ca e bine sa cream un single ca o continuare a acestei piese. Paul a scris-o, iar eu am facut legatura prin versul «Mi-ai spus Adio atunci…». Este o piesa armonioasa, care mangaie sufletul si abia asteptam reactiile oamenilor de la concert. «Cat imi lipsesti» este, de fapt, si motivul pentru care ne-am reunit”.

Trupa GAZ PE FOC in noua formula 1 “Concertul live pe care l-am sustinut la lansare a fost un moment unic”, a adaugat Paul Panait. “Am cantat impreuna cu fanii «Adio», «Lasa-ma sa te iubesc», «Vreau sa fiu cu tine», iar filmarea live a videoclipului melodiei «Cat imi lipsesti» a fost ceva cu totul special. Iata ca azi un alt vis ni s-a-mplinit si asta datorita extraordinarei echipe a televiziunii online SENSO TV. Cred cu tarie ca noi, prin GAZ PE FOC, vom face muzica adevarata. Stilul, lookul, soundul s-au stilizat, ne-am maturizat si ne bazam pe fanii care ne-au fost alaturi in toti acesti ani si care au crescut odata cu noi!”, ne-a declarat acesta.

Iata noul videoclip GAZ PE FOC – “Cat imi lipsesti”, o productie SENSO TV:

  • pe SENSOTV.RO:

Videoclip Gaz Pe Foc – Senso

  • pe YOUTOUBE:

Videoclip Gaz Pe Foc!

PARTENERI MEDIA: SENSOTV.RO, TONICA, MUSIC CHANNEL

Text: Oana Georgescu

Foto: Sebastina Oros, Sabina Ghiormescu