Serban Copot, internat in spital alaturi de fiul lui

foto-deschidere-1_resultInterpretul si prezentatorul emisiunii „iUmor” de la Antena 1, Serban Copot, a petrecut weekendul in spital alaturi de fiul lui, Tedi. Micutul in varsta de cinci ani a fost diagnosticat cu gastroenterocolita si a fost internat de urgenta. Tatal lui s-a internat, la randul sau, in aceeasi rezerva, pentru a-i fi alaturi.

Tedi a luat, se pare, virusul de la gradinita, fapt ce l-a facut pe artist sa se confeseze pe pagina sa de Facebook, mustrandu-i pe cei care isi trimit copiii la gradinita sau la scoala stiind ca sunt bolnavi, raspandind astfel virusul printre colegii micutilor.

„In noaptea de joi spre vineri, Tedi a avut reprize violente de voma. Saracul vomita chiar si in timp ce dormea. Dimineata ne-am dus de urgenta la spital, iar medicii ne-au recomandat sa ne internam imediat, mai ales ca s-ar putea imbolnavi si fratele lui mai mic. Am dormit alaturi de el zilele acestea in rezerva. Tedi este un baiat foarte curajos, nu a plans deloc atunci cand i s-a pus branula si i s-a luat sange. Am stat internati, ne-am adus carti de colorat si de citit pentru a trece timpul cat mai usor”, a povestit Serban.Suparat pe parintii care isi trimit copiii bolnavi la gradinita

Artistul a realizat doua transmisii live pe pagina lui de Facebook, direct din rezerva unde era internat fiul lui, vorbind cu fanii sai inclusiv despre inconstienta sau ignoranta cu care unii parinti isi trimit copiii la gradinita ori la scoala stiind ca au gastroenterocolita, micutii devenind astfel adevarate bombe biologice, imbolnavindu-i pe cei din jur.

„Unii isi trimit copiii bolnavi in colectivitate, copiii suferind de boli virale. Stau sa ma gandesc la parintele care si-a trimis copilul viralizat si care a facut ca nu doar al meu, ci si alti copii sa fie spitalizati. Este o specie de nesimfoto-2_resulttiti care umbla si bantuie printre noi. Educatoarea nu are cum sa stie imediat ca acel copil e bomba biologica. Asistenta isi poate da seama. In aceste conditii, chiar daca tu ti-ai invatat copilul sa se spele pe maini si ceea ce inseamna igiena, nu ai ce face. Se imbolnaveste de la colegi. Pe cei care isi trimit copiii bolnavi la scoala nu ii intereseaza de ceilalti copii si de parintii lor”, a rabufnit artistul.

Serban Copot a fost cu atat mai ingrijorat cu cat virusul ar fi putut ajunge si la baiatul lui cel mic, Alexandru, in varsta de sase luni. Din fericire, micutul este bine.

„Aveti grija de puii vostri pentru ca nu este deloc placut. Daca observati simptome, mergeti imediat la doctor. Stati in legatura cu medicul pediatru, vorbiti cu el si, daca este cazul, mergeti si va internati alaturi de copii”, le-a declarat Serban miilor de oameni care au urmarit inregistrarile video si care i-au transmis mesaje de incurajare.

Text: Oana Baltoc