Serialul “Gossip Girl” revine în forță

Revenirea serialului fenomen „Gossip Girl” va avea loc în anul 2021, pe platforma de streaming HBO Max. Noul sezon va avea 10 episoade, fiecare având câte o oră.

În această serie va apărea o nouă generație de adolescenți bogați și populari. În epoca vedetelor Instagram, a bloggerilor și a influencerilor, un nou grup de adolescenți bogați și populari, din New York, va fi în centrul atenției.

 „Este o nouă perspectivă asupra societății particulare din New York, ideea de bază fiind că societatea se schimbă constant”, a declarat scenaristul Joshua Safran pentru The Hollywood Reporter.

Producția a început pe 2 noiembrie la New York, relatează Deadline, regizorul Karena Evans conducând primele două episoade. Filmările vor fi desfășurate și la Vancouver și Los Angeles.

Emily Alyn Lind este noua Serena van der Woodsen, și o va juca în rolul lui Audrey. Pe lângă Lind, noua distribuție va fi formată din Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez și Jason Gotay. Noua venită Savannah Smith joacă și ea un rol principal, cel al fetei drăguțe de la școală.

Joshua Safran, un producător executiv de la “Gossip Girl”, a mărturisit că noua poveste va reflecta mai bine diversitatea tinerilor din New York City.

Cât despre distribuția seriei originale Gossip Girl: Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald) și Ed Westwick (Chuck Bass) nu se cunosc detalii cu privire la o posibilă implicare sau apariție.

Cu toate acestea, producătorul executiv, Josh Schwartz le-a dezvăluit planul său actorilor din serialul original, și le-a oferit șansa de a se implica și ei, dacă își doresc acest lucru:  ”Au jucat în rolul acestor personaje timp de șase ani și, dacă ar simți că încă sunt buni să facă asta… ar fi minunat să îi revedem”.

Kristen Bell, care a fost povestitoarea din “Gossip Girl”, va reveni și în noua versiune a HBO. „Kristen Bell a fost și va fi întotdeauna vocea Gossip Girl”, au spus producătorii.

Pandemia de coronavirus le-a permis scriitorilor să petreacă mai mult timp să lucreze la serie. Safran a mărturisit pe Twitter: „Pe măsură ce am îmbătrânit, modul meu de a scrie a crescut și a durat puțin mai mult timp. Așa că am putut acorda mai multă atenție scenariilor. Pandemia m-a ajutat să pot sta mai mult timp să gândesc și să scriu mai încet, dar atent.”