“Sex and the City” revine cu episoade noi

Asta e cu siguranță una dintre cele mai bune vești ale începutului de an! Sarah Jessica Parker a anunțat că serialul preferat de femeile din întreaga lume va avea continuitate. “Sex and the City” se întoarce cu episoade noi!

Protagonista serialului realizat la începutul anilor 2000 a confirmat zvonul pe contul său de Instagram, duminica trecută. Din noua serie vor face parte trei dintre cele patru prietene, Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) și Kristin Davis (Charlotte York). Kim Cattrall, cea care o intepreta pe Samantha Jones a declarat că pentru ea „Sex and the City” este un capitol închis definitive, din păcate.  

Noul sezon va fi realizat de HBO Max și va avea 10 episoade, fiecare de câte o jumătate de oră. Filmările vor debuta la sfârșitul primăverii, în New York.Despre serialul “Sex and the City”

“Sex and the City” sau “Totul despre sex” este un serial American foarte popular, multiplu câștigător al premiilor Emmy și Globurile de Aur. Acesta a fost produs și difuzat de HBO, în perioada anilor 1998 și 2004. Serialul are, deocamdată, șase sezoane.

Acțiunea serialului are loc în New York, iar personajele principale sunt patru femei: Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte), foarte cosmopolite care se apropie de vârsta de patruzeci de ani. Sitcomul se referă adesea la problemele legate de sex, dar și de rolul femeii în societate, și cum sunt afectate acestea-inclusiv personajele principale.

Text: Bettina Cristea