Sfaturi pentru taierea corecta a unghiilor

Sfaturi_pentru_taierea_corectaDe cele mai multe ori, modul incorect in care ne taiem unghiile este de vina atunci cand ne stricam forma lor. De aceea, este nevoie de o anumita tehnica pentru a le taia asa cum trebuie, pentru a avea unghii sanatoase si frumoase. Uneori insa, ele nu cresc asa cum ne-am dori, iar mainile, de fapt aspectul lor este foarte important pentru orice femeie. Noi o sa va invatam astazi cum sa va taiati corect unghiile.

In primul rand, trebuie sa va taiati unghiile astfel incat ele sa aiba aproximativ aceeasi lungime. Daca nu veti face acest lucru, ele vor creste avand lungimi diferite. De asemenea, multe femei fac greseala ca, atunci cand una dintre unghiile lungi i se rupe, sa nu le taie si pe celelalte. Acest lucru va dauna aspectului general al mainilor, asa ca cel mai bine ar fi sa renunti si la restul.

 

Instrumentul cu care va taiati unghiile este foarte important. Niciodata nu utilizati foarfece pentru a va taia unghiile. Unghiera este cea mai indicata, deoarece se elimina pericolul ca unghia sa se crape.

Niciodata nu trebuie sa va taiati unghiile cand acestea sunt ude, deoarece va puteti rani. Trebuie sa optati pentru o lungime medie, nu trebuie sa va taiati unghiile prea aproape de piele si, mai ales, dupa ce ati incheiat aceasta operatiune trebuie sa le piliti, astfel incat sa nu fie inegale si nici sa ramana colturi inestetice.

 

Text: Ruxandra Raica