Sfaturile Victoriei Beckham pentru Meghan Markle

Victoria Beckham i-a oferit lui Meghan Markle sfaturi despre cum să facă față criticilor,  îndemnând-o pe ducesa de Sussex să se arate publicului „exact așa cum este ea cu adevărat”.

Posh, în vârstă de 46 de ani, o încurajează pe Meghan să-și dezvăluie mai mult din viața de zi cu zi, pe lângă alte sfaturi care au ajutat-o și pe ea în trecut. Sursa care a dezvăluit aceste detalii a mai declarat revistei Closer: „Vic și David știu cât de solicitant  este să te muți într-o țară nouă și toate incertitudinile și anxietățile cu care Harry se va confrunta fără îndoială, pentru că este ceva prin care au trecut și ei la rândul lor”.Miza pe naturalețe

„Victoria i-a explicat că trebuie să se prezinte publicului așa cum este ea, să fie naturală, autentică, și-și arate fața pe care doar cei apropiați ei o cunosc. De asemenea, i-a mai spus că ar trebui să emoționeze publicul. Să arate că toate acele critici îi afectează relația pe care o are cu Harry și o fac să sufere. Trebuie să le atingă corzile sensibile oamenilor”, a spus o sursă, conform publicației britanice The Sun.

Victoria și soțul ei, David, au fost întotdeauna apropiați de familia regală, iar The Sun a dezvăluit la începutul acestui an că Meghan și Harry sunt în fruntea listei de oaspeți a cuplului pentru nunta fiului lor Brooklyn, cu Nicola Peltz, anul viitor.

„Prințul Harry și Meghan sunt prieteni buni cu David și Victoria și știu că prezența acestora va face ca ziua să fie și mai specială. Nașul lui Brooklyn, Sir Elton John, este, de asemenea, un prieten bun al lui Harry și Meghan. Va fi un adevărat who’s who al nunților”.

Posh și Becks au participat la nunta lui Harry și Meghan alături de alți invitați celebri, inclusiv George și Amal Clooney.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta