Shakira a lansat piesa „La la la”, dedicata Campionatului Mondial de Fotbal 2014

Shakira a lansat piesa „La la la”, dedicata Campionatului Mondial de Fotbal 2014Campionatul Mondial de Fotbal 2014 va avea loc in Brazilia, intre 12 iunie si 13 iulie, Brazilia fiind pentru a doua oara gazda unui astfel de eveniment. Iar daca in anul 2010 melodia oficiala a Campionatului Mondial a fost interpretata de Shakira, iata cum stau lucrurile anul acesta.

Imnul oficial al turneului, intitulat We are One (OlaOla), este interpretat de Pitbull, Jennifer Lopez si Claudia Leitte, insa Shakira si-a propus sa-i faca o foarte mare concurenta. Astfel, artista a lansat si ea o melodie special pentru acest eveniment: La la la (Brazilia 2014). In videoclip, pe langa fotbalistul Gerard Piqué si fiul celor doi, Milan, apar si alti fotbalisti extrem de cunoscuti si apreciati, precum Radamel Falcao, Cesc Soler, Sergio Agüero, James Rodríguez, Neymar, Eric Abidal sau Lionel Messi. Melodia faca parte de pe albumul cu numarul zece al Shakirei, care include, de asemenea, si celebra melodie in duet cu Rihanna. Tot pentru videoclipul piesei, Shakira a facut echipa cu brandul Activia, sprijinind World Food Programme, program ce lupta impotriva foametei.

 La la la versus Ola Ola

Brazilienii nu au fost tocmai incantati cu privire la faptul ca imnul oficial este interpretat de un rapper cubanez si o cantareata din Puerto Rico, iar comentariile sustineau ca Waka Waka a sunat mult mai bine fata de imnul de anul acesta. Videoclipul melodiei columbiencei este unul foarte incitant, are un ritm vesel asa cum ne-a obisnuit Shakira de fiecare data, iar artista are o imagine sexy, mai mult decat potrivita pentru Brazilia. Si, potrivit surselor din strainatate, la nicio zi dupa lansare, melodia a devenit hit fiind difuzata pe posturile radio din intreaga lume.