Shakira, sexy în bikini la 43 de ani

Cântăreaţa de origini columbiene, Shakira, a fost zilele trecute la mare, împreună cu iubitul ei Pique. Aceasta s-a lăsat fotografiată de fotbalist şi s-a postat pe Instagram în costumul de baie. Din nou, vedeta ne demonstrează că putem arăta foarte bine şi după 40 de ani.

În costumul lila cu franjuri, diva latino arată ca o tânără de 20 de ani. În plus, frumosul costum a fost gândit chiar de ea. „Acesta este un costum de baie nou pe care l-am proiectat eu și prietenul meu Bego l-a făcut pentru mine”, se arată în descrierea postării. „Întotdeauna trebuie să mi-l creez singură pentru vară!”

https://www.instagram.com/p/CE2BcO6qJIR/?utm_source=ig_embed

Shakira a urmat postarea cu o altă grilă de câteva poze de pe plajă, postate pe Instastories, în care arată designul costumul de baie în toată splendoare lui.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, mai cunoscută sub numele de scenă Shakira, este o cântăreață, textieră, actriță, dansatoare, filantroapă și producătoare columbiană. Ea a debutat la începutul anilor ’90 în țara sa natală, devenind cunoscută pe întregul continent odată cu lansarea albumului Pies Descalzos în anul 1996.

Photo: Cosmopolitan

Text: Bettina Cristea