Shakira şi J.Lo – show nebun pe scenă la Super Bowl 2020

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale anului este Super Bowl. Anul acesta, Skaira şi Jennifer Lopez au făcut show în pauza finalei NFL de aseară, pe Hard Rock Stadium, în Miami.

Cele două vedete au făcut un spectacol incendiar, timp de 15 minute, în care au cântat mai multe piese care le-au consacrat. Artistele au arătat spectaculos, fiecare schimbându-se de câte două ori şi dansând alături de zeci de dansatori. După ce fiecare a cântat separat, finalul a fost făcut în duet.


Deschide videoclipul

Surpriza show-ului a fost fiica lui Jennifer Lopez, Emme, care a urcat pe scenă şi a interpretat câteva versuri dintr-o piesă, în timp ce Shakira a cântat la tobe.

Marea finală a avut loc chiar de ziua Shakirei, care a împlinit ieri 43 de ani.

Super Bowl 2020 cu iz politic

Tot în pauza meciului au rulat şi cele mai scumpe spoturi publicitare difuzate vreodată. Zvonurile spun că Donald Trump, a cheltuit cel puțin 10 milioane de dolari pentru publicitate.

Finala NFL a fost câștigată de Kansas City Chiefs, care a trecut cu 31-20 de San Francisco 49ers. Echipa a plecat acasă cu trofeul pentru a doua oară în istoria sa.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images

martie 2nd, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate