Shakira si Rihanna – colaborare de exceptie la inceput de an

Shakira si Rihanna – colaborare de exceptie la inceput de anCel mai cool featuring al inceputului de an il reprezinta fara doar si poate colaborarea dintre artista sud-americana Shakira si frumoasa Rihanna pentru piesa “Can’t remember to forget you”. Dupa o pauza in care s-a concentrat pe viata personala si a devenit mama unui superb baietel, Shakira si-a unit fortele cu Rihanna, iar ce a iesit este de-a dreptul exceptional.  

     “Can’t remember to forget you” are influente pop-rock cu nuante reggae, iar prin feat-ul cu Rihanna, piesa capata un aspect urban. Single-ul va fi inclus pe cel de-al 10-lea album al Shakirei si va contine, pe langa cel de-al 4-lea single cu versuri in limba engleza, si multe alte surprize.

     Versurile piesei sunt scrise de Shakira si Rihanna in colaborare cu John Hill, Tom Hull, Daniel Alexander Ledinsky si compozitorul Erik Hassle. Videoclipul piesei este regizat de Joseph Kahn (care a mai lucrat cu: Britney Spears, Enrique Iglesias sau Backstreet Boys) si va fi lansat pe 21 ianuarie.

Play: Can’t remember to forget you!

 

Text: Andreea Popescu