Sharon Stone, Basic Instinct cu repetitie

La 27 de ani de la premiera peliculei ,,Basic Instinct”, filmul care a consacrat-o, actrita americana Sharon Stone la 61 de ani demonstreaza ca, in cazul ei, frumusetea, senzualitatea si erotismul nu au varsta. Sharon Stone a refacut majoritatea scenelor iconice din filmul ”Basic Instinct” intr-un pictorial nud pentru revista Vogue editia din Portugalia.

Printre fotografiile realizate de fotograful sloven Branislav Simoncik pentru pictorialul publicatiei se numara si cadre remake din varianta din 1992 a filmului in care Sharon Stone a filmat mai multe scene fierbinti alaturi de actorul Michael Douglas.

„Intotdeauna au existat persoane care au incercat sa ma reduca la tacere din varii motive. Mi s-a spus ca nu sunt suficient de frumoasa, ca nu sunt suficient de expresiva. Iar acum, pentru ca nu sunt suficient de tanara. Asa ca acest pictorial este doar o alta lupta a mea cu imbatranirea, pentru ca sunt pedepsita sa trec de 60 de ani“, a dezvaluit actrita pentru Daily Mail.

Ea a spus ca nu a apelat la operatii estetice, dar in schimb, a facut injectii cu proteine pentru intinerirea pielii.

Sharone Stone a mai pozat nud in 2015, pentru revista Harper’s Bazaar, si pentru coperta revistei Paris Match, in 2009. Primul shooting de acest gen a fost realizat de actrita la varsta de 30 de ani in revista Playboy.

Sharon Stone este un fost model profesionist, care a renuntat la moda pentru a deveni actrita si producatoare de film. Ea s-a remarcat in lumea cinematografiei pentru prima data cu rolul din Total Recall” (1990), unde a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger.

Stone a castigat Globul de Aur, pentru rolul din „Casino”, in 1995, drama regizata de Martin Scorsese. In 2004 castiga un premiu Emmy pentru rolul din serialul de televiziune „Cabinet de avocatură“/ „The Practice“.

A mai jucat în filme precum „Puternicii/ The Mighty“ (1998), „Muza/ The Muse“ (1999), „Mascul necruţător/ Alpha Dog“ (2006), „Bobby“ (2006) şi in filmul biografic „Lovelace“ (2013), dedicat actritei Linda Lovelace.

Text: Bogdan Daradan

Sursa: dailymail.co.uk

Foto: Youtube si instagramul vedetei