Shift si Andra fac impreuna Avioane de hartie

andra-avioaneShift, interpretul hiturilor Sus pe toc si Rupem boxele, se pregateste sa dea o noua lovitura pe piata muzicala. Este vorba despre un nou single in colaborare cu indragita Andra, intitulat Avioane de hartie.Dorintele zboara in avioane de hartie

Avioane de hartie, un proiect DeMoga Music, se va bucura si de un videoclip care va fi lansat zilele urmatoare, impreuna cu noul single. Andra si Shift isi vor scrie dorintele pe avioane facute din hartie, pe care le vor lansa spre inaltul cerului, astfel incat, dorintele sa fie auzite si visele lor sa fie implinite. Melodia este o reintoarcere in lumea copilariei, o lume in care nimic nu este imposibil.

Eram cu Marius Moga la studio si cand i-am aratat refrenul am fost amandoi de acord ca ne trebuie o voce feminina power si true care sa poata sa sustina mesajul piesei, asa ca am ales-o pe Andra. Imi place sa compun pentru ea, pentru ca se ia in serios in tot ce face si mi-e si draga asa, ca om”, a povestit Shift.

“Avioane de hartie” este rezultatul visurilor din copilarie, cand orice zbor era posibil. As vrea sa conving pe toata lumea ca lucrurile au importanta pe care le-o dai tu, iar daca tii la sperantele tineretii, ele vor ramane vii”, a marturisit Andra.

Credit foto: Alexandru Chitu

Text: Madalina Manole