Show cu surprize la Sala Palatului

Joi seara, Sala Palatului a devenit neincapatoare pentru romanii si aromanii veniți la concertul de muzica armaneasca susținut de Elena Gheorghe, „Luna Alba”. S-a dansat, s-a ras, au existat si momente pline de emoție, a fost exact asa cum artista le-a promis fanilor ca va fi.

Elena si-a inceput concertul, in roportele de aplauze ale salii cu piesa ce a depasit deja 17 milioane de vizualizari pe YouTube, “Luna Alba”. Seara a continuat cu cantece celebre armanesti (Ela Ela, Pamporea, Un trandafil creasti la firida), dar si cu piese noi, incluse pe noul album al artistei. Elena s-a ținut de cuvant si a transformat Sala Palatului in cel mai mare ring de dans, pentru ca ritmurile machedonesti nu au lasat pe nimeni sa stea jos si toata lumea a inceput sa intre in hore.Rochia imprimata cu poza bunicii

Spectaculoase au fost si ținutele cu care artista si-a facut apariția pe scena. Sute de metri de material, imprimat special, au fost folosiți pentru a crea rochiile pe care le-a purtat. In timpul concertului, in culise, 5 persoane au fost tot timpul alaturi de Elena pentru a o ajuta sa se imbrace si sa isi aseze accesoriile.  Una dintre cele mai emoționante apariții a fost intr-o rochie albastra, ce avea imprimate fotografii ale bunicii ei, Dada. Elena a purtat aceasta ținuta atunci cand a cantat melodia preferata a bunicii ei, M a ti s adar. Artista le-a povestit celor din sala cat de speciala a fost relația pe care a avut-o cu bunica ei si cat de important este acest moment pentru ea.  “Dada si-a dorit sa cant despre radacinile mele si sa duc tradițiile mai departe. Sunt fericita sa ii pot implini visul si stiu cat de mult s-ar fi bucurat pentru mine. Sunt oameni care nu pleacã de langã noi niciodatã, pentru cã ii pãstrãm mereu in ganduri si amintiri. Cred cã fiecare dintre noi are un suflet pe care il va simţi mereu aproape, pe care il va purta vesnic in inimã. Pentru ei toţi, sã aprindem in seara asta stelele!”, au fost cateva din cuvintele spuse inainte de a canta piesa.

 

Doi copii si zece prieteni

Surprize au aparut si din randul spectatorilor. Elena a intalnit un grup de 10 prieteni veniți tocmai de la Sighetul Marmației pentru a participa la concert. “Astfel de momente sunt atat de frumoase pentru mine, pentru ca imi dau seama ca muzica mea ajunge la inima oamenilor si asta ma face super fericita!”, a declarat ea.

Din primele randuri nu avea cum sa lipseasca familia, in special cei doi copii, Nicholas si Amelie. Nicholas nu si-a scapat mama din priviri toata seara, ba a si fredonat alaturi de ea cateva piese, iar micuța Amelie era fascinatã de tot ce se intampla acolo. La final a ajuns si pe scena, unde nu stia exact daca sa ramana sau sa se intoarca spre bunici.