Piesa “Slăbiciuni” – DJ Project feat. Andia este cea mai ascultată piesă la radiourile din Romania

Cu 243 de play-uri la radiourile din România, piesa Slăbiciuni – DJ Project feat. Andia este pe primul loc în topul radio Media Forest, fiind astfel cea mai ascultată melodie din ultima săptămână.

La scurt timp de la lansare, piesa a avut rezultate foarte bune și pe platformele digitale, iar pe YouTube are în acest moment aproape 20 milioane de vizualizări.

DJ Project a crescut considerabil pe platformele digitale atât pe Spotify, cât și pe Apple Music. Pe Shazam, Slabiciuni este prima piesă românească din top 100.

Cele mai ascultate melodii DJ Project pe Spotify sunt: Slăbiciuni (235.000 streamuri), Retrograd (155.000 streamuri), Inimă nebună (82.000 streamuri) și 4 Camere (62.000 streamuri).

De 20 de ani, DJ Project lansează piese care devin hituri și care sunt ascultate de milioane de oameni atât din țară, cât și din străinătate.

“Deși ne lipsesc concertele și publicul, ne bucurăm că suntem și acum cea mai difuzată trupă a momentului, fiind din nou numărul 1 în topul Media Forest. Le mulțumim tuturor oamenilor care ne ascultă de atâția ani și sunt alături de noi. Suntem fericiți atunci când vedem că simt piesele noastre și că-i ajută în diverse situații. Ne dorim să le aducem în continuare muzică de calitate, care să-i inspire”, a spus Gino Manzotti.

Pentru a fi mai aproape și de fanii internaționali, DJ Project a lansat și varianta în limba engleză a piesei Slăbiciuni, Weakness.