SLIM EXPO : 2-4 MARTIE 2012, SALA PALATULUI BUCURESTI

-0300x250SEIn perioada 2-4 martie are loc la Sala Palatului din Bucuresti SLIM EXPO, o expozitie dedicata persoanelor care vor sa-si reduca greutatea corporala, sa o mentina pe cea actuala, precum si celor care considera ca este important sa ai o alimentatie sanatoasa. Evenimentul este unul complex ce va cuprinde workshopuri, demonstratii sportive si nu numai. Vei invata de la specialisti in domeniu cum sa slabesti in timp record, cum sa prepari mancare vegetariana, ce tehnici de relaxare si cure de detoxifiere sa urmezi.

Vei regasi in cadrul expozitiei ceaiuri, servicii medicale, saloane de infrumusetare, wellness si spa, fitness, articole sportive, aparate si echipamente pentru slabit, suplimente nutritive, cabinete de nutritie, plasturi si pastile pentru slabit, produse pentru ingrijire personala etc.

De asemenea, vei putea beneficia si de un curs sustinut de Mihaela Bilic – “Cura de slabire sau stil de viata?“. Locurile sunt limitate, asa ca inscrie-te pe: http://www.slimexpo.ro/workshop/.

Text: Ruxandra Raica